Pazaryeri ve fırınlara zabıtadan denetim

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat bir ortamda alışverişlerini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

Pazaryeri ve fırınlara zabıtadan denetim

ÖMER BİLİK

Pazaryerlerinde ürünlerin fiyat etiketlerini de kontrol eden ekipler, tezgah önlerine konulan gelişigüzel ürünleri de uygun yerlere kaldırıyor. 

Zabıta ekipleri vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketmelerini sağlamak amacıyla fırınlarda da denetimler gerçekleştiriyor. Ruhsat ve gramaj kontrolleri, un depolama ve ekmek imalat yerleriyle, çalışan personelin kıyafetinin uygunluğu gibi kontrolleri yapan ekipler, görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarılar yapıyor. 

Pazaryerlerinde gerekli denetimlerin sıklıkla gerçekleştiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde halkımızın sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak, hijyenik olarak üretilmiş, gramaj kurallarına uygun ekmek ve unlu mamulleri tüketebilmesi için denetimlerimiz sürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X