Pazaryerinde belediyeden aşure ikramı

İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt kapalı pazaryerinde, pazarcı esnafı ve mahalle sakinlerine aşure ikramında bulunuldu.

Pazaryerinde belediyeden aşure ikramı

Alanyurt kapalı pazaryerinde bin kişilik aşurenin dağıtımının gerçekleştirildiği etkinliğe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile AK Parti ilçe yöneticileri de katıldı. Aktaş, Vehbi Durgut ile aşure kazanının başına geçerek Alanyurt mahalle sakinlerine tek tek aşure ikram etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu hafta Alanyurt kapalı pazaryerindeyiz. Burada mahalle sakinlerimize iki noktadan aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Sağ olsunlar başta hanımefendiler olmak üzere pazara alışverişe gelen vatandaşlarımız aşureden tadıyorlar. Aşure nasıl farklı meyve ve sebzelerden oluşuyorsa, İnegöl de farklı kültürlerden insanların bir araya geldiği bir şehir. Ve aşure gibi anlamlı olan İnegöl’e de tatlı aşure ikramı yakışır kabilinden böyle farklı noktalarda aşure ikramlarında bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X