Pazaryerliler’den “Boza gecesi”

Bursa’da yaşayan Bilecik Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 5.’sini düzenlediği “Boza Gecesi” Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Pazaryerliler’den “Boza gecesi”

HALİL ÖZÇOBAN

Bursa Pazaryeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Boza gecesi” önceki gece gerçekleştirildi. Yunus Emre Spor Kompleksi’ndeki programa AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Kadir Apaydın, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hemşerileri olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, kamu müdürleri ve çok sayıda pazaryerli hemşerileri katıldı. 

Osmanlı ruhunun yaşatıldığı gecede konuşan Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Turan, “Bursa’mızda 30 bin civarında pazaryerli insanımız yaşıyor. “Birlikten kuvvet doğar” ata sözünü hiç unutmadan tüm hemşerilerimizi dernek çatı altında toplanmaya ve dernek çalışmalarına davet ediyorum” dedi. Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise, “Pazaryeri ve köyleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinin düzenlediği gecede hep birlikte bulunmaktan mutluluk duydum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X