Pedal çevir enerjini yükle

İnegöl Belediyesi tarafından İnegöl Devlet Hastanesi poliklinikler bölümüne ‘Pedal çevir enerjini yükle’ sloganıyla telefonu şarj eden bisiklet konuldu.

Pedal çevir enerjini yükle

SADULLAH ORGAN

 

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Uzman Doktor Hayrettin Göçmen ve hastane yöneticileri ile birlikte bisikletin tanıtımını yapan Belediya Başkanı Alinur Aktaş, insan odaklı hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini belirtti. Başkan Aktaş, ‘İnegöl Devlet Hastanesi’nde kurduğumuz pedallı şarj aleti ile hem hastaneye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor hem de enerji tasarrufu sağlıyoruz. Günümüzde yaygınlaşan akıllı telefon kullanımıyla beraber ortaya çıkan şarj sorununa çözüm olması amacıyla pedallı şarj cihazlarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz’ dedi.

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Hayrettin Göçmen ise, ‘Önceden İnegöl bisiklet ile her yere gidilen bir ilçeydi ama sosyal kültürel çevrelerin artması ile her taraf araba doldu. Onun için hareketsiz bir yaşantı haline döndük. Biz de hastanemizde sembolik bir hareket olsun diye, Belediye’nin de destek ve teşviği ile bu cihazı buraya koyduk. Bu nedenle başkanımıza teşekkür ediyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X