Pedallar kuruluştan kurtuluşa

Bilecik’ten start alan Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’nda önceki gün Bursa’ya gelen sporcular Çanakkale’ye hareket etti.

Pedallar kuruluştan kurtuluşa

RECAİ UYSAL

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve 4 ili kapsayan Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu kapsamında sporcular Bursa’dan Çanakkale’ye gitmek için yola çıktı. 1 Eylül’de start alan tur kapsamında Bilecik’ten hareket eden 120 kişilik grup, önceki gün Bursa’ya ulaşırken, dün Çanakkale’ye geçmek için Saltanat Kapı’dan hareket ettiler. Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte bisikletçiler start için Saltanat Kapı’da biraraya gelirlerken, Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Zekeriya Altuntaş ile Şube Müdürü Fedai Din’in de katıldığı törenin ardından yola çıktılar.

SON DURAK ÇANAKKALE

7 Eylül’de tamamlanacak Kuruluştan kurtuluşa Bisiklet Turu’nda Saltanat Kapı’da verilen start öncesinde konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, “Osmanlığı’nın yeşerdiği topraklardan Türkiye Cumhuriyeti’nin yeşerdiği topraklara ilerleyen sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Altıntaş’ın verdiği startla hareket eden bisikletçiler, buradan Karacabey’e geçerken, verilen molanın ardından Balıkesir’ee hareket ettiler. Sporcular Balıkesir’in ardından Çanakkale’ye ulaşarak turu tamamlayacaklar.

Saltanat Kapı’da verilen startta Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş’a Tur Koordinatörü Yılmaz Durmuş tarafından etkinliğin forması hediye edildi.

 

Bilecik’ten Çanakkale’ye gerçekleştirilen organizasyonda sporcuların Bursa startını Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X