Pedallar zirveye çıktı

Yalova’da gerçekleştirilen ve 76 bisikletçinin katıldığı MTB Kupası’nda Nilüfer Belediyesporlu Sinan İli birinci olurken, Mustafa Eren Cin de üçüncü sırada yer aldı.

Pedallar zirveye çıktı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Yalova’da düzenlenen MTB Kupası’na katılan Nilüfer Belediyesporlu bisikletçiler, Bursa’yı en iyi şekilde temsil ederek kürsüye çıkmayı başardı. Yalova Altınova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen organizasyonda Türk sporcuların yanısıra Lüksemburg ve Yunanistan’dan sporcular kürsü mücadelesi verdi. Nilüfer Belediyesporlu bisikletçilerin de yer aldığı yarışlarda farklı kategorilerde 76 sporcu efor sarfetti.

BAŞARI SÜRÜYOR

Geniş katılıma sahne olan MTB Kupası’nda Nilüfer Belediyesporlu bisikletçiler de başarılı sonuçlara imza attı. Bundan önce birçok yarışta kürsüye çıkmayı başaran Nilüfer Belediyesporlu Sinan İli U17 kategorisinde 1.06.34’lük derecesiyle birinci oldu. Genç erkekler kategorisinde pedal çeviren Bursa ekibinden Mustafa Eren Cin de üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X