Pedalların festival coşkusu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Bursa Bisiklet Festivali’nde start yarın saat 10.30’da Tophane Saat Kulesi önünden verilecek.

Pedalların festival coşkusu

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyespor ve Yeşil Pedal Spor Kulübü’nün işbirliğinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek Bursa Bisiklet Festivali yarın start alıyor. 20 ilden 200 bisikletseverin katılacağı festivalde bu yıl da katılımcılar, Bursa’nın tarihi ve doğa güzelliklerini keşfetme fırsatı bulacak. Organizasyonla ilgili Büyükşehir Belediyesi Havuzlupark Tesisleri’nde düzenlenen toplantıyla bilgi verilirken, toplantıya Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Kulüp Müdürü Taha Başparmak, Yeşil Pedal Spor Kulübü Başkanı Yalçın Ataylar katıldı. 

SPOR KENTİYİZ

Bursa’da bisikletçileri görünce sakın şaşırma sloganıyla organizasyonu düzenlediklerini ifade eden İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor olarak Bursa’nın spor kenti olması yönünde çalıştıklarını söyledi. Bu doğurltuda kitlelere ulaşmak için en güzel organizasyonlardan birinin bu festival olduğunu ifade eden Satık, “Umarım yine güzel bir organizasyon gerçekleştiririz” diye konuştu. Yeşil Pedal Spor Kulübü Başkanı Yalçın Ataylar ise yarın saat 10.30’da Tophane Saat Kulesi önünden başlayacak ve 3 gün sürecek festivalde katılımcıların Bursa’nın tarihi birçok noktayı görmesini amaçladıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X