Pelin Ceylan Timsah oldu

Ezgi Akbaş’ın sakatlığının ardından pasör sıkıntısı yaşamak istemeyen yeşil beyazlılar, son olarak Düzce 1907’de oynayan oyuncuyla anlaştı.

Pelin Ceylan Timsah oldu

Bayanlar Voleybol 3. Ligi 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren ve hedefini 2. Lig olarak belirleyen Bursaspor kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Takımın başarılı pasörü Ezgi Akbaş’ın sakatlığı nedeniyle arayışlara giren yeşil beyazlılar, kadrosuna Pelin Ceylan’ı kattı.Sezon başında Düzce 1907’ye transfer olan ancak, burada yaşanan sorunlar nedeniyle takımdan ayrılan 1992 doğumlu başarılı pasör Bursaspor’la sözleşme imzalarken, takımla çalışmalara da başladı. 

KALİTELİ TAKIMIZ

Voleybola Karşıyaka’da başlayan ve ardından Bolu, Balıkesir ve Düzce 1907’de forma giyen 1992 doğmulu oyuncu, “Düzce’de yaşadığım kötü bir olaydan sonra oradan ayrıldım. Hatta voleybolu bırakmayı bile düşündüm. Bursaspor gibi büyük bir camiadan teklif gelince ailemle birlikte buraya gelmeye karar verdik. Arkadaşlık çok güzel, takım çok iyi. Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Takımımızın kadrosu 2. Lige çıkacak kalitede. Hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X