Pembe top mesaj için havalandı

Oyuncu Bergüzar Korel, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘Pembe Top Sahada’ projesini, Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynanan maçın hava atışını yaparak başlattı.

Pembe top mesaj için havalandı

ERKEN TEŞHİSE DİKKAT ÇEKTİ

Meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için bu yıl 2.’si gerçekleştirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesi kapsamında Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynanan karşılaşma, pembe top ile yapılan hava atışıyla başladı. Karşılaşmanın hava atışını ise projeye gönüllü destek veren, aynı zamanda eski bir voleybolcu olan Bergüzar Korel yaptı. Maçı izleyenler arasında Yasemin Özilhan da vardı. 

BEN DE KONTROLLERİ AKSATMIYORUM

Maç öncesi soruları yanıtlayan Bergüzar Korel, kadınlar için hayati önem taşıyan konuya dikkat çekmekten mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin de kontrollerini hiç aksatmadan yaptırdığını söyleyen Korel, ‘Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı gerçek. Bir kadın olarak sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olmayı umuyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X