Pencereden kaçmaya çalışırken polisle burun buruna geldiler

Adana’da 44 adrese yapılan baskında kumar oynayan 330 kişiye 884 bin 765 lira ceza kesildi. Kahvehanelerden birine yapılan baskında polisi gören kişilerin, pencereden kaçmaya çalıştığı sırada polisle burun buruna geldiği anlar kameraya yansıdı.

Pencereden kaçmaya çalışırken polisle burun buruna geldiler

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, mart ayında, koronavirüs nedeniyle kapalı olması gerekirken açık olan kahvehaneler ile kumar oynandığı belirlenen evlere operasyon düzenledi.

44 ayrı adrese yapılan baskınlarda kumar oynarken yakalanan 330 kişiye, pandemi kurallarını ihlal ve kumar oynama suçundan 844 bin 765 lira para cezası uyguladı. İş yerlerinde yapılan aramalarda 24 bin 650 lira para, 3 ruhsatsız tabanca, para yerine geçen çok sayıda pul ve oyun kağıdı ele geçirildi.

Kahvehanelerden birine yapılan baskında polisi gören kişilerin, pencereden kaçmaya çalıştığı ve burada da polisle burun buruna geldiği anlar polis kamerasına yansıdı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X