PERDER`den Büyükorhan`a bin fidan

Perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana diktiği bin adet fidan ile hatıra ormanı oluşturdu.

PERDER`den Büyükorhan`a bin fidan
Bin adet fidanı toprakla buluşturan Bursa PERDER üyeleri, fidan diktikleri Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana ‘Bursa PERDER Hatıra Ormanı’ ismini verdi. Yöre halkının yoğun katılımının sağlandığı anlamlı etkinliğe; Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel ve Üyeleri’nin yanı sıra Büyükorhan Kaymakamı İbrahim Ethem Kazak, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Namık Kemal Şahin, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Orhaneli Orman İşletme Şefi Sadettin Özer ve öğrenciler katıldı.
 
Hatıra ormanı ile gelecek nesillere rahat nefes alabilecekleri yaşanabilir, yeşil bir çevre bırakmayı amaçladıklarını belirten Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, “Diktiğimiz fidanlarla bugün doğaya hem gereken saygıyı göstermek hem de gelecek nesillerin en az bizlerin faydalandığı kadar bu bereketli topraklardan faydalanmasını istedik” dedi.
 
Ağacın dikildiği yerde bereketin olduğunu hatırlatan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, “Bursa PERDER Hatıra Ormanı için bizlere başvurulduğunda konu doğa ve ağaç olunca biz buna hayır diyemedik. İnşallah, bugün buradan başlayıp ilgili yerlerden gereken desteği de alarak diğer ağaçsız alanlarımızı da ağaçlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X