Periler Dünya sınavında

Çekya’da düzenlenen 2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda madalya şansı kalmayan A Milli Takım, bugün Slovakya’yı yenip Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı kazanmak istiyor.

Periler Dünya sınavında

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Çekya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Şampiyonası’nda klasman maçında bugün karşılaşacağı Slovakya’yı yenmesi durumunda 2018 Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. Türkiye ile Slovakya arasında oynanacak klasman maçı Prag Arena’da TSİ 16.00’da başlayacak. Şampiyonaya Hradec Kralove şehrinde B Grubu’nda başlayan milliler, grup maçlarında fire vermeden Slovakya, İtalya ve Belarus’u yenerek çeyrek finale geldi. 

YENİLİRSE ŞANSI YOK

Prag’da dün oynanan çeyrek final maçında Yunanistan’a farklı skorla elenen Türk Milli Takımı, madalya umudunu kaybetti. Türkiye’nin, gelecek yıl İspanya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılmak için Slovakya’yı yenmesi gerekiyor. Ay-yıldızlılar, Slovakya’yı yenmesi durumunda, yarın beşincilik maçı oynamaya hak kazanacak ve Dünya Şampiyonası’nda mücadele etmeyi garantileyecek. Milliler, Slovakya’ya yenilmesi durumunda ise yarın yedincilik maçı oynayacak ve Dünya Şampiyonası’na katılma şansı kalmayacak.

16.00 NTV SPOR

GÜNÜN PROGRAMI

Klasman maçları

13.30 Letonya-İtalya

16.00 Türkiye-Slovakya

YARIFİNAL

19.00 İspanya-Belçika

21.30 Yunanistan-Fransa

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X