Periler form tuttu

Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz sezona iddialı hazırlandı… Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de tamamlayan Büyükşehir Belediyesisporlu basketbolcular lig için sabırsızlanıyor.

Periler form tuttu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve kadrosunu tecrübeli oyuncularla güçlendiren Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap çalışmaları için gittiği bir haftalık Kartepe kampını tamamladı. Günde çift idman yapmalarına rağmen oyuncularının çalışma arzusunun kendilerini mutlu ettiğini dile getiren yeşil beyazlıların genç baş antrenörü Gökhan Aşıcı kampın oyuncuların kaynaşması ve çalışma motivasyonu açısından da faydalı geçtiğini söyledi.

TURNUVAYA KATILACAKLAR

Kampın ardından İzmit Belediyesi tarafından 12-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 4’lü Basketbol Turnuvası’nda yer alacaklarını belirten Gökhan Aşıcı, hemen akabinde de 25-30 Eylül tarihlerinde yapılacak Türkiye Kupası gruplarında mücadele edeceklerini ifade etti. Genç teknik adam, 8 Ekim’de başlayacak yeni sezon sezon öncesi oynayacakları hazırlık karşılaşmaları ve kupa maçlarında iyi sonuçlar alarak lige daha motive başlamak istediklerini söyledi. Yeşil beyazlı basketbolcular ligi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Satık’tan tatlı sürpriz

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir’in perilerinin kamp yaptığı otele giderek Teknik Menajer İsmail Doğrutekin ile birlikte antrenmanı takip etti. Çalışma sonrası sporculara tatlı ikram eden İlhan Satık, Başantrenör Gökhan Aşıcı ve Yardımcı Antrenör İlker Kırbaş’tan da takım hakkında bilgi aldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X