Periler sahne alıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Çekya’da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’ndaki ilk maçında bugün Slovakya ile karşı karşıya gelecek.

Periler sahne alıyor

FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası heyecanı başlıyor. Çekya’nın evsahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda B Grubu’nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı, ilk maçında bugün Slovakya ile karşılaşacak. 16 takımının 4 grupta mücadele edeceği şampiyonada  maçlarını Hradec Kralove’de, Hradec Kralove Arena’da oynayacak olan Potanın Perileri, B Grubu’nda Belarus, Slovakya ve İtalya ile karşı karşıya gelecek. Ay yıldızlılar, ilk maçında bugün TSİ 16.00’da Slovakya ile karşı karşıya gelecek. Milliler, yarın İtalya, grubundaki son maçında ise pazartesi günü Belarus ile mücadele edecek.

FİNAL 25 HAZİRAN’DA

Turnuvada grubunu ilk sırada tamamlayan ekipler çeyrek final oynamaya hak kazanacak. Gruplarını ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan takımlar ise çeyrek final eleme maçları oynayacak. Bu karşılaşmaların ardından turnuvaya bir günlük ara verilecek. Çeyrek final maçlarının ardından yarı finalistler ve beşincilik-sekizincilik sıralama karşılaşmaları yapacak takımlar netlik kazanacak. Şampiyonada yarıfinal mücadeleleri, 24 Haziran Cumartesi, final ise 25 Haziran Pazar günü oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X