Periler tur arıyor

Çekya’da grup maçlarında 3’te 3 yapan A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde bugün Yunanistan’ı yenerek hem yarıfinal hem de Dünya Şampiyonası biletini kapmak istiyor.

Periler tur arıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Çekya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final maçında bugün Yunanistan’la karşılaşacak. Prag Arena’da oynanacak çeyrek final karşılaşması, TSİ 16.00’da başlayacak. B Grubu’ndaki 3 maçını da kazanarak lider olarak çeyrek finale yükselen Potanın Perileri, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılıp yarıfinale yükselmek ve gelecek yıl düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılmayı garantilemek istiyor.

YENİLSE DE ŞANSI OLACAK

Gelecek yıl İspanya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na gidebilmek için, Avrupa Şampiyonası’nda ilk 5’e girmek yeterli olacak. Ev sahibi İspanya, Çekya’da ilk 5 takım arasında yer alırsa, Avrupa Şampiyonası’nı 6. bitiren ülke de Dünya Şampiyonası’na katılacak. Ay yıldızlılar, çeyrek finalde elenmesi durumunda Dünya Şampiyonası’na katılma ümitlerini devam ettirecek. Türkiye, elenirse 5.’lik için klasman maçlarına çıkacak.

16.00 NTV SPOR

Çeyrek final programı

13.30 Belçika-İtalya

16.00 Türkiye-Yunanistan

19.00 İspanya-Letonya

21.30 Fransa-Slovakya

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X