Peryön Eşkişehir’e açılıyor

Tükiye İnsan Yönetimi Derneği (Peryön) Güney Marmara Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Eskişehirli meslektaşları ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

Peryön Eşkişehir’e açılıyor

Eskişehir’in önde gelen firmalarının İnsan Kaynakları yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Peryön Güney Marmara Şubesi Başkanı Barış Gül, mesleki örgütlenmenin ve dayanışmanın çok değerli olduğunu belirtti.

Eskişehir gibi sanayisi güçlü bir şehrin insan kaynakları yöneticilerinin bir arada olarak hep birlikte sektöre değer katacak çalışmalar yapmasının önemli olduğunu vurgulayan Gül, Peryön Güney Marmara Şubesi olarak bugüne kadar sadece Bursa’da yer aldıklarını ama artık diğer şehirlere de yayılmayı hedeflediklerini kaydetti.

İlk olarak Eskişehirli meslektaşlarını Güney Marmara Şubesi’ne üye yapmaya başlayacaklarının altını çizen Gül, gelecek aylarda da Balıkesir grubu için ziyarette bulunacaklarını açıkladı.

​Eskişehir İnsan Kaynakları grubu adına söz alan GKN Driveline İnsan Kaynakları Direktörü Selim Tosun da, bu oluşumdan büyük mutluluk duyduklarına işaret ederek, sektörün gelişimine katkı sağlamak için Eskişehir’de Güney Marmara Şubesi adına farklı etkinlikler yapabileceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X