Peryön’den Yeşim’e ziyaret

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi, Bursa’nın önde gelen firmalarını yakından tanımaya devam ediyor.

Peryön’den Yeşim’e ziyaret

Dernek yöneticileri ve üyeleri geçtiğimiz günlerde hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün öncüsü Yeşim Tekstil’i ziyaret etti. Şirketin İnsan Kaynakları (İK) ve Sosyal Uygunluk Direktörü Fatoş Hüseyinca, katılımcılara ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra, Yeşim Tekstil ile ilgili kısa video misafirlere izletildi. Ardından İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Şenkoyuncu, Yeşim Tekstil’in İK uygulamaları ve sosyal sorumluluk çalışmalarına dair önemli bilgiler verdi. Sosyal Uygunluk Uzmanı Sena Altan da, İş Sağlığı ve Güvenliği ile çevre konularını içeren paylaşımlarda bulundu. Son olarak, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, firmadaki kurumsal iletişim çalışmalarına yönelik kısa bir sunum gerçekleştirdi.

VERİMLİ BİR GÜN OLDU

Peryön üyeleri, Yeşim Tekstil Kurum Psikoloğu Ayça Bolten Ülkü’den, “Yeşim’de Psikolog Uygulaması” başlığıyla aktarılan paylaşımları da dinledikten sonra, firmayı detaylı bir şekilde gezme imkânı buldu. Yeşim Tekstil İK katı ve kreş bölümünü de inceleyen ziyaretçiler, HR Hour Kokteyli için özenle hazırlanmış, Yeşim Tekstil Showroom alanında keyifli dakikalar geçirdi. PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bige Tınmazsoy Susuzlu, kendileri açısından son derece verimli bir günü geride bıraktıklarını belirterek, Yeşim Tekstil’e teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X