Pes etmek ruhunda yok: 3-1

İnegölspor, zorlu Kastamonu deplasmanında kazanarak üst sıralardan kopmayacağını gösterdi… Bursalı İsmail Ertekin’in çalıştırdığı Karadeniz temsilcisi karşısında Emirhan Aydoğan (2) ve Okan Deniz’in golleriyle kazanan bordo beyazlılar puanını 19’a çıkar

Pes etmek ruhunda yok: 3-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şuana kadar inişli çıkışlı bir grafik çizen İnegölspor, dün kritik maçta Bursalı Teknik Direktör İsmail Ertekin’in çalıştırdığı Kastamonuspor 1966’yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst sıralardan kopmayacağını gösterdi. 15. dakikada hızlı gelişen İnegölspor atağında kalece Bekir Sevgi ile karşı karşıya kalan Okan Deniz, düzgün bir vuruşla skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra baskısını daha da arttıran bordo beyazlılar, 45’te Emirhan Aydoğan’ın ceza sahası dışından attığı şık golle tabelayı 2-0’a getirdi ve devre bu şekilde tamamlandı. 

EMİRHAN’DAN ENFES GOL

55. dakikada Kastamonuspor atağında Youssef’in sol çaprazdan orta şut karışımı vuruşunda top kaleci Şener’in üstünden ağlarla buluştu ve skor 2-1’e geldi. 74’te ani gelişen İnegölspor atağında Emrah Dağ’ın ceza sahası dışından şutunda top yan direkten döndü. 75’te Ali, Kastamonuspor adına beraberlik fırsatından yararlanamazken, 90+2’de Emirhan Aydoğan’ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan uzak köşeye gönderdiği şut kaleci Bekir’in bakışları arasında ağlarla buluştu ve İnegölspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bordo beyazlılar, bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı.

STAT: Gazi

HAKEMLER: Özer Özden (**), Mehmet Vargün (**), Anıl Usta (**)

GOLLER: Dk.55 Youssef (Kastamonuspor 1966) Dk.15 Okan, Dk.45 ve 90+2 Emirhan (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Oğuz, Ali (Kastamonuspor 1966) Emrah, Emirhan (İnegölspor)

KIRMIZI KART: 90+3 Ali (2. sarıdan/Kastamonuspor 1966)

KASTAMONUSPOR 1966: Bekir (*), Doğan Can (**), Oğuz (**), Halil İbrahim (**) (Dk.54 Youssef **), Abdullah (**) Ali (*), Savaş (**), Ömer Can (**), Ali Can (**) (Dk.67 Haşim **), Murat (**) (Dk.46 Çağrı *), Okan (**)

İNEGÖLSPOR: Şener (***), Kemal (***), Bilal (***), Uğur (***) (Dk.61 Ali **) Okan (***) (Dk. 46 Enes Ata **), Emrah (**), Emirhan (***), Enes Bayır (**), Anıl (**), Barış (**), Ahmet (**) (Dk.79 Raif **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X