Peşini bırakmayız

Başkan Ali Ay, mayıs ayında her ne kadar kongre olsa da Soner Aydoğdu’yu ısrarla istiyor.

Peşini bırakmayız

Akhisar’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli futbolcu için devre arasında da hamle yapan yeşil beyazlılar, olumlu bir sonuç alamamıştı. Ancak 27 yaşındaki oyuncuyla irtibat kesilmeyecek.

Devre arası transfer dönemini oldukça hareketli geçiren, Moussa Sow, Shehu, Grozav, Alper Ademoğlu ve Bostock’la kadrosunu güçlendiren Bursaspor’da Başkan Ali Ay, Akhisarsporlu Soner Aydoğdu’nun peşini bırakmaya pek niyetli değil. Ege temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli futbolcu için devre arasında da hamle yapan yeşil beyazlılar, olumlu bir sonuç alamamıştı. 

ORTA ALAN BOŞALIYOR

Takımdaki yerli oyuncu kalitesini yükseltmek isteyen Başkan Ay’ın kongre olmasına rağmen Soner’de oldukça ısrarcı olduğu belirtildi. Akhisarspor’un en istikrarlı isimlerinin başında gelen 27 yaşındaki oyuncuyla teması kesmek istemeyen Ali Ay’ın sezon biter bitmez bu işi sonuçlandırmak istediği öğrenildi. Önümüzdeki sezon orta alandaki birçok ismin sözleşmesinin sona erecek olmasının Başkan Ay’ın bu hamleyi yapmasında bir etken olarak gösteriliyor.

2 KEZ MİLLİ OLDU

Serdar Aziz’in de menajeri olan Haluk Canatar’ın oyuncusu konumundaki Soner’in de Bursaspor’da forma giymeye sıcak baktığı bildirildi. Gençlerbirliği altyapısından yetişen, bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen deneyimli oyuncu bu sezon 19 maçta görev yaptı. 4 gol, 3 asistlik bir performans gösteren Soner Aydoğdu, 2 kez A Milli Takım forması da giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X