PFDK açıkladı: Vedat Muriqi’in cezası…

TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “bilinçli sarı kart görme” gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi’e ceza verilmedi.

PFDK açıkladı: Vedat Muriqi’in cezası…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Vedat Muriqi’nin Gaziantep FK deplasmanında gördüğü ikinci sarı kart için ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Vedat Muriqi, cumartesi günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında sahada olacak.

TFF’den yapılan açıklamada, PFDK’nin, Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynanan maçta “bilinçli kart görme” sebebiyle kurula sevk edilen Vedat Muriqi hakkında isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından oy çokluğuyla ceza tayinine yer olmadığına karar verdiği belirtildi.

Kurulun, Demir Grup Sivassporlu futbolcu Uğur Çiftçi ile Hes Kablo Kayserisporlu oyuncu Zoran Kvrzic’e ikişer maç men, Antalyaspor antrenörü Tahsin Tam’a da bir maç men ve 13 bin lira para cezası verdiği aktarıldı.

PFDK’nin Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor’a 24’er bin, Demir Grup Sivasspor’a da 12 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X