PFDK’dan sevindiren karar!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda profesyonel kulüplerin çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle geçtiğimiz sezondan kalan cezalarıyla ilgili yeni kararlar aldı.

PFDK’dan sevindiren karar!

Futbol Disiplin Talimatı’nda yapılan düzenlemeye göre hareket eden PFDK, 27 dosyayı yeniden karara bağladı. Buna göre Bursaspor’un Akhisar Belediye deplasmanında aldığı misafir tribün kapatma ve 50 bin lira para cezası, 50 bin lira para cezasına çevrildi. Böylece yeşil beyazlı taraftarın ligin ikinci haftasındaki Trabzonspor deplasmanında takımlarını destekleyebilmelerinin önündeki engel kalkmış oldu.

Ancak Akhisar deplasmanına giden taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edileceği için Trabzonspor maçını tribünden izleyemeyecekler. Yeni karara göre İnegölspor’un aldığı 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası da 3 bin lira para cezası olarak düzeltildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X