Photoshop yapmayı unutunca alay konusu oldu!

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, aynadaki yansımasına photoshop yapmayı unutunca takipçilerinin diline düştü.

Photoshop yapmayı unutunca alay konusu oldu!

Moda programındaki hareketleriyle, kavgalarıyla ve Murat Boz ile yakalanmasıyla adını duyuran Bahar Candan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta aynadaki yansımasına photoshop yapmayı unutunca alay konusu oldu.bahr

“BACAKLARA BAK TOMBUL TOMBUL”

Instagram hesabından paylaşım yapan Bahar Candan, aynadaki yansımasına photoshop yapmayı unutunca rezil oldu. Candan’ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı.
 

bahar-candan-photoshop-yapmayi-unutunca-alay-11481344_5362_m

Candan’ın bir takipçisi paylaşıma, “Ya bide anoreksiya oldu filan diyorlardı. Bacaklara baksana tombul tombul” yorumunu yaptı.

Başka bir takipçisi ise, “Ya her şeyi sahte bu kızın da” yorumunu yaptı.
 

bahar-candan-photoshop-yapmayi-unutunca-alay-11481344_3446_m

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Instagram hesabından paylaşım yapan Bahar Candan’ın son hali takipçilerinin telaşlandırmıştı. Candan’ın son halini gören takipçilerinin akıllara, “Acaba zayıflık hastalığına mı yakalandı?” sorusunu getirmişti.

Candan’ın bir takipçisi paylaşıma, “Bu ne hal böyle neredeyse öleceksin zayıflıktan” yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, “O nasıl karın öyle ya bence çok itici” yorumunu yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X