Pilot 2. Lig’e koşuyor

Topladığı 43 puanla 7. sırada bulunan Yeşil Bursa, kendisinden 2 maç fazla oynayan 4. basamaktaki Zonguldak Kömürspor’un 5 puan gerisinde yer alıyor. Yeşil beyazlıların hedefi eksik maçlarını kazanıp play-off’a kalmak.

Pilot 2. Lig’e koşuyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa’da tam anlamıyla bahar havası esiyor. Sezon başında çok genç bir takımla yola çıkan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke yönetimindeki yeşil beyazlılar, ilk devreyi gel gitli bir serüvenle tamamlarken, ikinci yarıda adeta tam bir takım hüviyetine büründü. Son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen pilot takım, 29 hafta sonunda topladığı 43 puanla 7. sıraya yerleşti. Yeşil Bursa’da hedef, 31 maç oynayan ve 48 puan toplayan 4. sıradaki Zonguldak Kömürspor ile maçlarını eşitleyip rakibinin üzerine çıkmak.

KİMLİK KAZANDIK

Yeşil Bursa’nın gösterdiği başarılı performansın mimarı olan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, OLAY Spor’a oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Evke, ‘Sezona başladığımızda elimizde çok genç ve tecrübesiz bir takım vardı. Evimizde seyirci desteğinden yoksun kalınca öncelikle iç saha maçlarında sıkıntı yaşadık. Bizde bu sorunu gidererek hem içerde hem de dışarıda topa hakim bir oyun oynamaya başladık. Aralık ayı ile çıkışa geçen formumuz şu an zirve yaptı. Hangi takımla oynarsak oynayalım topa biz sahip oluyoruz ve oyunu sürklase ederek istediğimizi alıyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X