Pilot ağır yaralı: 0-1

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Yeşil Bursa sahasında ağırladı. Dardanelspor’a 43. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Pilot ağır yaralı: 0-1

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zorlu günler geçiren Yeşil Bursa, 19. hafta maçında Dardanelspor’a 1-0 mağlup olarak irtifa kaybına devam etti. Minareli Çavuş Stadı’ndan oynanan karşılaşmada ilk yarıda rüzgarı arkasına konuk ekip aldı. Yeşil Bursa’nın kalesinde birçok tehlikeli atak yapan Dardanelspor, 43. dakikada Okan’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla tamamlandı.

Rüzgar yaramadı!

Karşılaşmanın ikinci yarısında lodos şiddetini arttırdı ve gol için yüklenen Yeşil Bursa’nın arkasında esmeye başladı. 61’de kaleci İbrahim’in degajı ile pozisyona giren Yavuz’un şutunu Suat çizgiden çıkarttı. 80. dakikada Mert Ilıman kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamayınca Dardanelspor maçı 1-0 kazandı.

Lodos kulübeyi devirdi!

Dün oynanan Yeşil Bursa-Dardanelspor maçı için Minareli Çavuş Tesisleri’ne gelen taraftarlar şoka uğradı. Bursa’da etkili olan şiddetli rüzgar bilet gişesi olarak kullanılan kulübeyi yan yatırdı. Kulüp yetkilileri biletler yan yatmış kulübenin içinden satınca ortaya ilginç görüntü çıktı.

STAT: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Meliz Özçiğdem (**), Arda Darcan (*), Ersin Erbay (*)

GOL: Dk.43 Okan (Dardanelspor)

SARI KARTLAR: Mustafa Murat, Kadir, Mehmet (Yeşil Bursa), Nuri, Ensar Enes (Dardanelspor)

YEŞİL BURSA: İbrahim (*), Mustafa Murat (**), Burak (*), Kadir (*), Alican (*), Ercan (**), Mehmet Ayaz (*), Bilal (*) (Dk.59 Metehan *), Yavuz (*), Barış Sinan (*) (Dk.72 Mert *), Mustafa Acun (**)

DARDANELSPOR: Murat (**), Suat (**), Taner (*), Ufukcan (**) (Dk.90 Can), Uğur Parlak (*), Okan (x**), Ensar Enes (**) (Dk.84 Murat *), Umut (*), Nuri Fatih (**), Uğur Aygören (*), Harun (**) (Dk.90+2 Mertcan)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X