Pilot ateşle oynuyor!

Yeşil Bursa sahasında oynadığı ve öne geçtiği maçta Yeni Diyarbakırspor’a 4-2 kaybederek üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Pilot ateşle oynuyor!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezona play-off’u hedefleyerek başlayan ancak alt sıralarda gezinen Yeşil Bursa, 21. hafta maçında sahasında Yeni Diyarbakırspor’a 4-2 mağlup etti. Konuk ekibi galibiyeti taşıyan golleri 33 ve 44’te Erhan, 46’da Mehmet ve 52’de Abdullah kaydetti. Yeşil beyazlı takımda 16’da Mehmet Ayaz ve 33’te Yavuz’un penaltıdan attığı goller puan için yeterli olmadı. Bu sonuçla birliktle 4 maçtır sahadan boynu bükük ayrılan ve 20 puanda kalan Yeşil Bursa için tehlike çanları çalmaya başladı.

STAT: Minareli Çavuş 

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya (*), Gökçen Seven (*), Mücehit Değermenci (*)

GOLLER: Dk.16 Mehmet Ayaz, Dk.65 Yavuz (P) (Yeşil Bursa), Dk.33-44 Erhan, Dk.46 Mehmet, Dk.52 Abdullah (Y.Diyarbakır)

SARI KARTLAR: Yavuz, Alican, Bilal (Yeşil Bursa), Tunç Murat, Erhan (Yeni Diyarbakırspor)

YEŞİL BURSA: Sercan (*), Mustafa Murat (*), Burak (*), Kadir (*), Alican (**), Ercan (*), Metehan (*) (Dk.65 Bilal *), Barış Sinan (**), Mert Ilıman (*)(Dk.84 Tugay), Mehmet Ayaz (**), Yavuz (**)

YENİ DİYARBAKIRSPOR: Ceyhun (**), Fahrettin (**), Erdinç (**), Erhan (***), Nurullah (**), Mehmet (**), Serdar Cansu (**), Abdullah (**), Anıl (**)(Dk.74 Ömer *), Samet (**) (Dk.85 Mustafa), Tunç Murat (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X