Pilot Düzce’de durdu: 1-0

Yeşil Bursa, Düzcespor’a deplasmanda 16. dakikada Oktay’ın attığı golle mağlup oldu.

Pilot Düzce’de durdu: 1-0

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Yeşil Bursa’nın 3 haftalık galibiyet serisi, play-off’a katılmak için çaba sarf eden Düzcespor karşında son buldu: 1-0. Yeşil beyazlılar, Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 16. dakikasında Oktay Gümüş’ün golüne engel olamadı. Beraberlik için yüklenen Yeşil Bursa, Berat Jonathan ve Mustafa Emre ile girdiği net pozisyonları da değerlendiremeyince sahadan üzgün ayrıldı. 

STAT: Düzce 18 Temmuz

HAKEMLER: Yavuz Çetin (***) Sezgin Altun (***) Recep Ekin (***)

SARI KARTLAR: Oktay Gümüş (Düzcespor), Furkan Emre Ünver, Ekrem Çalışanlar  (Yeşil Bursa)

GOL: Dk. 16 Oktay Gümüş (Düzcespor)

DÜZCESPOR: Salih Şenbaş (***) Şeyhmus Aksu (***) Berk (**) Kerem (**) Emre Pehlivan (***) Zihni (**) Mert Özkan (**) Ömer Gökali (**) (Dk. 86 Mesut) Oktay (***) İsmail (**) (Dk. 46 Bünyamin **) Teoman (**) (Dk. 74 Barış *)

YEŞİL BURSA: Volkan (**) Furkan Emre (**) Mehmet (**) Kadir (**) Emirhan (**) İbrahim Serdar (**) (Dk. 81 Yunus) Fatih (**) Mustafa Emre (**) (Dk. 67 Semih *) Ekrem (**) Berat Jonathan (**) İsmail Can (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X