Pilot fırsat tepti

Yeşil beyazlılar hemen bir basamak üstünde bulunan Tekirdağspor karşısında oyuna hükmetti ancak gollük pozisyonlar üretemeyince sahadan beraberlikle ayrıldı.

Pilot fırsat tepti

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, 31. hafta maçında sahasında Tekirdağspor ile 0-0 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar henüz 3. dakikada Enes Ata’nın ortasında Emre Can ile pozisyona girdi ancak kaleci Eren’in kurtarması kolay bir top oldu. 45+3’de Yeşil Bursa’nın kazandığı kornerde top en son Kadir’in önünde kaldı. Kaptanın volesi etkili olmayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

MUHAMMED DEVLEŞTİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Yeşil Bursa oldu. Pilot takım 52. dakikada İbrahim Serdar ile en net pozisyonunu yakaladı ancak kaleci Eren yine gole izin vermedi. Yeşil Bursa’nın galibiyet golü için risk aldığı bölümde 59’da önce Birol’un yakın mesafeden şutunu müthiş bir refleksle çıkartan Muhammed, 90’da yine Birol’un ceza sahasına girerken şutunu da tuttu ve kalesinde gole izin vermedi. Gol sesinin çıkmadığı maç sonrasında Yeşil Bursa puanını 40’a, Tekirdağspor ise 41’e yükseltti.

STAT: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Gökhan Özbulut (*), Metin Cebeci (**), Özcan Genel (**)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Kadir, Oğulcan, Bilal (Yeşil Bursa), Ferhat (Tekirdağ) 

YEŞİL BURSA: Muhammed (***), Bilal (**), Mehmet Kalkan (**), Enes Ata (*), Anıl (**) (Dk.54 Çağrı **), Kadir (**), Mertcan (**) (Dk.62 Barış Sinan *), İbrahim Serdar (***), Oğulcan (**), Emirhan (**), Mustafa Emre (**) (Dk.81 Salih)

TEKİRDAĞSPOR: Eren (**), Fuat (**), Uğur (**), Rıza (***), Selahattin (**), Ferhat (**), Tayfun Sabri (**), Çağlayan (*) (Dk.69 Rıdvan *), Yusuf (**), Birol (**) (Dk.90+2 Mehmet), Ali (*) (Dk.85 Hami)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X