Pilot hayat buldu: 1-0

Yeşil Bursa, evinde Kemerspor 2003 engelini 90’da Berat Jonathan’ın golüyle geçerken, 2 hafta sonra galibiyet elde etti.

Pilot hayat buldu: 1-0

RECAİ UYSAL

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta tehlikeli bölgenin hemen üzerinde yer alan Yeşil Bursa, evinde Kemerspor 2003’ü 1-0 mağlup ederek moral buldu. Bu sezon ligde istediği performansı sergileyemeyen yeşil beyazlılar, Minareliçavuş Stadı’nda oynanan karşılaşmada aldığı galibiyetle 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Rakibi karşısında maça oldukça etkili başlayan pilot takım, üst üste pozisyonlar buldu.

BASKILI OYUN

Karşılaşmanın ilkyarısında rakibi karşısında Fatih ve Berat Jonathan’la net fırsatlar yakalayan Yeşil Bursa, aradığı golü bir türlü bulamadı. Yeşil beyazlılar, tecrübeli kaleci Yavuz’u geçmeyi başaramayınca ilkyarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da baskılı futbolunu sürdüren pilot takım, rakip kaleye yüklenirken aradığı gole 90’da ulaştı. Bu dakikada Berat Jonathan rakip fileleri havalandırdı ve Yeşil Bursa karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak moral buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X