Pilot hayata döndü! 1-0

Son 6 maçını kazanamayan Yeşil Bursa, taraftar desteği de olunca 3 puanı kaptı. Yeşil beyazlılar bir basamak üstünde bulunan Dardanelspor’u evinde oynadığı maçta Berat Jonathan’ın golüyle devirerek düşme hattının 2 puan üstüne çıktı ve nefes aldı.

Pilot hayata döndü! 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pilot Takımı Yeşil Bursa, 24. Hafta maçında sahasında Dardanelspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadeleye tutuk başlayan yeşil beyazlılar ilk 15 dakika sahasından çıkmakta zorluk yaşadı. Ancak daha sonra toparlanan Yeşil Bursa, 29. dakikada Mustafa Emre Can, 40 ve 45’te de Berat Jonathan ile önemli fırsatlar yakalasa da Bursaspor’un altyapısından yetişen ve şu an Dardanelspor’da forma giyen Ceyhun Demircan’ı geçmeyi başaramadı.

BERAT JONATHAN ATIYOR

İkinci yarıya daha istekli başlayan Yeşil Bursa aradığı golü 66. dakikada buldu. Fatih Çakır’ın güzel pasında önündeki tek rakibini de geçerek soldan içeri giren Berat Jonathan ters köşeye attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. 70’te Dardanelspor kornerden gelen topta kafayı vuran Mertcan Dursun’un ile gole çok yaklaştı ancak meşin yuvarlak auta çıktı. 75’te Berat Jonathan’ın pasında Fatih Çakır karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin ayaklarına nişanladı. Maçta ayrıca Dardanelspor’dan Bedri 90’da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Yeşil Bursa bu sezon ilk kez yaklaşık 500 kişinin desteğiyle bir maça çıktı. Ayrıca 50 kişilik Kemerçeşme Gençlik grubu da 90 dakika boyunda 1 dakika bile susmayarak pilot takıma büyük destek verdi.

Karşılaşmayı takip edenlerin arasında Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ve Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu da vardı.

STAT: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Selim Özen (**), Can Öztekin (*), Mustafa Çevik (**)

GOL: Dk.66 Berat Jonathan (Yeşil Bursa)

KIRMIZI KART: Dk.90 Bedri (Dardanel)

SARI KARTLAR: Ekrem, Mehmet, Utku Türk (Yeşil Bursa), Can, Selim (Dardane)

YEŞİL BURSA: Volkan (**), Ekrem (**), Furkan Emre (***), Mehmet (**), Kadir (***), Berat Jonathan (***) (90+4 Murat Erata), Mertcan (**), Emirhan (***), Yunus (*) (Dk.90+1 Utku Türk), Fatih (**) (Dk.86 İbrahim Serdar), Mustafa Emre (***)

DARDANELSPOR: Ceyhun (**), Sinan (**), Can (**), Uğur (*), Nuri Fatih (**), Ufukcan (*) (Dk.46 Selim **), Bedri (*), Fırat (**) (Dk.63 Mertcan *), Sergen (**), Ahmet (**) (Dk.85 Alperen), Yusuf (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X