Pilot hayata döndü: 3-0

Yeşil Bursa 5 haftalık galibiyet özlemine Yomraspor karşısında son verdi.. Çarşamba günü kupada Bursaspor ile karşılaşacak olan Karadeniz temsilcisi önünde etkili bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar, Fatih, Barış Sinan ve Salih’in golleriyle kazandı.

Pilot hayata döndü: 3-0

Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto 3.Lig 2.grupta mücadele eden pilot takım Yeşil Bursa, evinde konuk ettiği Yomraspor’u 3-0 mağlup ederek 5 haftalık galibiyet özlemine son verdi. En son ligin 2.haftasında sahasında Erbaspor’u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, maça hızlı başladı ve 8.dakikada Fatih Şahinoğlu ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının diğer bölümlerinde başka gol olmayınca devre 1-0 tamamlandı.

ŞİMDİ DE TİMSAH’IN RAKİBİ

İkinci 45 dakikaya da iyi başlayan pilot takım Yeşil Bursa’ydı. Mücadelenin 70.dakikasında bu kez sahneye Barış Sinan Üstün çıktı ve tabelayı 2-0’a getirdi. Maçın uzatma bölümlerinde ise Salih Ayaz skorunu belirleyen isim oldu: 3-0. Bu sonuçla pilot takım Yeşil Bursa puanını 13’e yükseltti, Yomraspor ise 8 puanda kaldı. Bilindiği gibi Yomraspor, çarşamba günü Bursaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 3.turundaki rakibi olacak.

STAT: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Volkan Okur (**), İlker Karaciğer (**), Osman Kozan (**)

SARI KARTLAR: Mehmet Can, Şahin (Yomraspor), Sedat, Mustafa Emre (Yeşil Bursa AŞ)

GOLLER: Dk.13 Fatih, Dk.70 Barış Sinan,Dk.90+3 Salih  (Yeşil Bursa AŞ)

YEŞİL BURSA: Volkan (**), Fatih (***)(Dk.90+1 Talha), Ekrem (**), Mehmet (***) , Sedat Dursun (***), Barış Sinan (***) (Dk.87 Mustafa Emre), Kadir (***), Kenan (***), Mertcan (**), Salih (***), Yunus (***) (Dk.90+2 İbrahim Serdar)

YOMRASPOR: Ali (*), Mert (*) (Dk.61 Ozan *), Mehmet Can (**), Münür (**), Şenol (**), Gökhan (*) (Dk.46 Emre *), Reha (**), Selcan (**), Hamit (*), Başaran (**) , Şahin (*) (Dk.46 Yetkin *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X