Pilot ile U-21 yenişemedi: 1-1

Yeşil Bursa ile Bursaspor U-21 takımının dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçı Özcan ve Tugay’ın karşılıklı golleriyle berabere bitti.

Pilot ile U-21 yenişemedi: 1-1

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, oynadığı ilk hazırlık maçında Bursaspor U-21 takımıyla 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında U-21 takımı 8. dakikada kazandığı penaltıyı Berke ile değerlendiremedi ve devre 0-0 tamamlandı. Geçen sezonun çifte şampiyonları 46’da Özcan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole pilot takım 58’de Tugay ile cevap verdi: 1-1. Kalan bölümlerde iki takımda başka gol bulamayınca mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.

4 FARKLI TAKIM

Vakıfköy’de oynanan mücadelede iki takımda her iki devreyi farklı 11’ler ile oynadı. Yeşil Bursa sahaya Volkan, Ekrem, Burak, Murat, Mahir, Onuray, Adem, Emre Can, Tezcan, Serdar ve Kemal ilk 11’i ile çıktı. Pilot takım ikinci devre ise Mert, Uğur, Kadir, Zübeyir, Ekrem, Mertcan, Emirhan, Yunus, Tugay, Mustafa ve Faruk ile mücadele etti. U-21 takımı da maça Gürkan, Ogün, Muharrem, Mete, Rüştü, Ömer, Hakan, Berkay, Salih, Berke ve Utku 11’i ile çıkarken maçı Sabri, Bilal, Muharrem, Ali, Mert, Berke, Sedat, Hasan, Özcan, Haktan ve Gürkan Sefil ile tamamladı.

Yeşil Bursa’nın Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak ve kurmayları ile Genel Menajeri Murat Şengül karşılaşmayı saha kenarında büyük bir dikkatle takip etti.

ENES ATA GERİ DÖNDÜ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Karşıyaka, kiralamak istediği Enes Ata ile anlaşma sağlayamadı. Bursaspor’un genç forvet için kiralama bedeli istediği, Karşıyaka’nın ise para ödemek istememesi üzerine iki takım arasında ipler koptu ve Enes Bursa’ya döndü. Genç forvetin U-21 takımı ile mi yoksa Yeşil Bursa’yla mı yoluna devam edeceğine henüz karar verilmedi.

ŞANSSIZ ATABERK!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından Bursaspor’un A takımı ile Avusturya kampı kadrosuna alınan ancak darbe girişimi nedeniyle yeşil pasaport sorunu yaşayan Ataberk Dadakdeniz çalışmalarını Vakıfköy’de sürdürüyor. Kulübün halen pasaport işlemleriyle uğraştığı genç file bekçisi şu an U-21 takımına dahil olmuş gözüküyor. A takımın Bursa’ya dönmesinin ardından Ataberk’in hangi takımın kadrosunda yer alacağı da henüz bilinmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X