Pilot karıştı!

Yeşil Bursalı oyuncular pazar günü oynanacak Halide Edip Adıvarspor maçına kadar antrenmana çıkmama kararı alırken 12 isim ise kulübü icraya verdi.

Pilot karıştı!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezona play-off parolasıyla başlayan ancak bir ara küme düşme potasına yaklaşan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da aylardır çözüme kavuşmayan maddi sorun artık tamamen patlak verdi. 

Yeşil beyazlı takımda ödenmeyen alacakların miktarı tam 260 bin TL’ye ulaştı. Tüm oyuncular hafta sonu oynanacak Halide Edip Adıvarspor maçına kadar antrenmanlara çıkmama ve sezonu böyle bitirme kararı alırken, 12 isim ise avukatları aracılığıyla kulübü icraya verdi. 

Bu gelişmeler üzerine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu acil olarak toplandı. Konuya el atan Bölükbaşı, biriken 50 bin TL’lik primin 20 bin TL’sini yatırırken 240 bin TL’lik kalan alacakların ise cumartesi günü çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X