Pilot Kart’la güvenli sürüş

LPG Sistemleri, teknik bakım ve tamir alanlarında yıllardır verdiği kaliteli hizmetle güven sağlayan Gören Otogaz-Pilot Garage, Bursa’da bir ilk olarak gerçekleştirdiği kartlı sistemle araç sahiplerine güvenli ve sağlıklı sürüş imkanı sağlıyor.

Pilot Kart’la güvenli sürüş

Firma Sahibi Uğur Tongal, bu kapsamda anlaşmalı oldukları Garage 207 Bursa Grubu üyeleri ile düzenlediği organizasyonda bir araya gelerek adlarına hazırlanan kartları takdim etti.

Otomobil sevdalılarını keyifli bir ortamda bir araya getiren organizasyonda sistem hakkında bilgiler veren Tongal, “Pilot Card araç kullanımında insanların bilmediği, takip edemediği problemlerin ortak çözüm noktası olacak” dedi.

Kullanıcıların bu kartı zaman içerisinde farklı kampanyalarda da kullanabileceklerini anlatan Tongal, “Pilot Kart sahipleri aracının bakım periyotlarını kartımız sayesinde takip edebilecek ve her türlü zamanı yaklaşan bakım işleminden haberdar olabilecek. Aracının bakımlarını firmamızda yaptıran araç sahipleri, Pilot Kart sayesinde üzerinden yıllar geçse de aracın her türlü bakım hizmetinin ne zaman yapıldığını bilebilecek. Bursa’da bu şekilde bir hizmet veren başka bir servis yok” diye konuştu. Garage 207 Bursa Grup Başkanı Muhammed Bayındır ve grup üyeleri de organizasyon ve kampanya için firma yetkilerine teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X