Pilot lige tutundu: 1-1

Yeşil Bursa, kendisi gibi can çekişen Derincespor deplasmanından beraberlikle döndü.

Pilot lige tutundu: 1-1

Yeşil beyazlılar, 13. dakikada Tevfik’in golüne engel olamadı. 90 artı 2’de sahneye çıkan Berat Jonathan yeşil Bursa’ya hayat veren golü attı.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor’un Pilot Takımı Yeşil Bursa, hayati önem taşıyan karşılaşmada Derincespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İzmit İsmet Paşa Stadyumu’nda oynanan müsabakanın 13.dakikasında ev sahibi ekip sol çaprazdan ceza sahasına giren Tevfik’in golü ile öne geçti ve devre 1-0 Derincespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

GOL JONATHAN’DAN

Karşılaşmanın ikinci yarısında kendisi gibi ligde kalma hesapları yapan Derincespor karşısında beraber golü arayan Yeşil Bursa, girdiği pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. Zaman zaman kalesinde tehlikeli ataklar yaşayan temsilcimiz, bu pozisyonları savuşturmasını bildi. 90+2’de sahneye çıkan Berat Jonathan takımına beraberliği getiren golü attı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X