Pilot oyununu geliştirecek

Ligde topladığı 4 puanla zirveye yerleşen Yeşil Bursa’da teknik patron Nevzat Dinçbudak, ‘Skor olarak iyi sonuçlar aldık ama oyunumuz oturmadı. Daha iyi olacağız’ diye konuştu.

Pilot oyununu geliştirecek

3. Lig 2. Grup’ta lider durumda bulunan Pilot Takım Yeşil Bursa, yarın deplasmanda karşılaşacağı Tire 1922 maçının hazırlıklarını tamamladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde çalışmalarını bitiren yeşil beyazlılar bugün öğle saatlerinde otobüsle Selçuk’a giderek kampa girecek. Yeşil Bursa maç günü Tire’ye geçecek.

Pilot takımın son durumunu değerlendiren Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, ‘Skor olarak oldukça başarılı işlere imza attık. Tire 1922 takımı ligin tecrübeli ekiplerinden. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama biz puana talibiz. Daha sonrasında Ziraat Türkiye Kupası elemelerinde Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacağız. Bizden 2 lig üstteki bir ekibe karşı sürpriz yapmak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X