Pilot puanı kurtardı: 2-2

Yeşil beyazlılar, etkili gözükmediği maçta yenilgiden son anlarda kurtuldu… Ligde tek galibiyeti bulunan Yeşil Bursa, evinde Ergene Velimeşe karşısında 90+4’te Metehan Çakal’ın kaydettiği golle 1 puan almayı başardı.

Pilot puanı kurtardı: 2-2

RECAİ UYSAL

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Yeşil Bursa, evinde Ergene Velimeşe ile son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kaldı. Minareliçavuş Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de vasat bir görüntü sergiledi. 

Bu sezon henüz tek galibiyeti bulunan Pilot Takım, karşılaşmanın 31. dakikasında rakibinin golüne engel olamadı. Bu dakikada Metehan Mimaroğlu, Yeşil Bursa filelerini havalandırırken, Bursa ekibi, ilk  yarıyı da bu golle 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Pilot Takım, 56’da Fatih’in kullandığı kornerde arka direkte topu filelere gönderen Metehan Çakal’ın golüyle skora denge getirdi: 1-1.

 

UZATMADA BULDU

Ancak, golden sonra kalesinde tehlikeler yaşayan yeşil beyazlılar, 72’de Metehan Mimaroğlu’nun topu filelere göndermesine engel olamayınca tekrar geriye düştü: 1-2. 

Rakibinin 1 şutunun direkten döndüğü mücadelede 90+4’te ise Yeşil Bursa, beraberlik golünü buldu. Bu dakikada yine topu filelere Metehan Çakal gönderirken, rakip takım oyuncuları kaleciye faul yapıldığı iddiasıyla hakeme büyük tepki göstermesine karşın karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X