Pilot şaşırttı! 0-2

Kadir’in kırmızı kart gördüğü maçta yeşil beyazlılar tutuk bir görüntü sergiledi. Yeşil Bursa oldukça etkisiz bir oyun oynadığı maçta Pazarspor’a Mehmet Aytemiz’in her iki yarıda attığı gollerle yenilerek düşme ateşini iyice hissetmeye başladı.

Pilot şaşırttı! 0-2

TOLGA ÖZTAŞ

Bursapor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, ikinci devrede çıktığı ilk maçta sahasında Pazarspor’a 2-0 mağlup oldu. Maça istekli başlayan yeşil beyazlılarda Berat henüz 10. dakikada kaleci Fethi ile çarpıştı ve sakatlanarak oyunu terketti. Yeşil Bursa’nın 33’te Semih Durmuş ile bir topu direkten döndü. Konuk ekip Pazarspor 43’te Mehmet’in kaleci Volkan’ı da geçerek boş kaleye attığı golle soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

KADİR KIZARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeşil Bursa rakip kalede baskı kurmaya çalışırken yaptığı pas hatalarıyla da Pazarspor’u cesaretlendirdi. Pilot Takım 53’te Utku ile maçtaki en net pozisyonunu yakaladı ancak kaleci Fethi gole izin vermedi. 81’de Yeşil Bursa yine atağa çıkarken kaptırılan bir top sonucu verdiği kontrada Kadir son adam olarak Haci’yi indirdi ve direkt kırmızı kart gördü. 87’de Mehmet Aytemiz hem kendisinin hem de takımının 2. golünü atarak maçın sonucunu tayin etti: 2-0.

STAT: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Ozan Bileyci (*) Ali Akkor (*) Ahmet Yaşılak (*)

GOLLER: Dk.43-87 Mehmet Aytemiz (Pazar)

KIRMIZI KART: Dk.81 Kadir (Yeşil Bursa)

SARI KARTLAR: Kadir, Emirhan (Yeşil Bursa), Fethi, İbrahim, Maksut (Pazar)

YEŞİL BURSA: Volkan (*), Mehmet Kalkan (*), Sedat (**), Talha (**) (Dk.67 İsmail Can *), Kadir (**), Utku (*), Berat (*) (Dk.14 Semih *), Kenan (*), Mertcan (*) (Dk.64 İbrahim *), Emirhan (**) Bünyamin (**) 

PAZARSPOR: Fethi (**), Egemen (**), Aykut (**), İbrahim (**), Mert Ege (***), Haci (**), Maksut (**), İlhan (**) (Dk.90 Kadir), Mehmet Mert (**) (Dk.90 Hasan), Ali (**) (Dk.73 Yasin *), Mehmet Aytemiz (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X