Pilot ‘Şen’lendi

‘2. Lig’ parolası yinelenen Bursa ekibinde kan değişikliği gerçekleşti. Yeşil Bursa’nın başına getirilen Turhan Şen dün 1.5 yıllık resmi sözleşmeyi imzalarken, Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Hamza hocanın daha aktif olacağı bir sisteme geçtik’ dedi.

Pilot ‘Şen’lendi

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yarın 16. hafta maçında deplasmanda Dersimspor ile karşılaşacak Yeşil Bursa’da dün yeni teknik direktör Turhan Şen ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, pilot takımın Başkanı Cem Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KİRALIKLAR DÖNECEK

İmza töreninde ilk olarak sözü alan Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Öncelikle Nevzat hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederim. Yeşil Bursa’da artık yeni bir sisteme geçtik. Hamza Hamzaoğlu’nun daha aktif olacağı sistemde bütün takımlarımız aynı A takıma uygun bir taktik benimseyecek. Ayrıca pilot takımın hocaları da Akademi takımlarında görev alan hocalardan olacak. Hedefimiz takımımızı bir üst lige çıkartmak. Enes Ata gibi kiraya verilen oyuncuların buraya dönme durumu olacak. Ayrıca çok uzak denilen Minareli Çavuş Tesisleri’ne yeter ki taraftarımız gelmek istesin. Otobüs kaldırırız’ dedi.

TRANSFER OLACAK

Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ise, ‘Hamza hoca ve Başkanımız Ali Ay ile beraber oturduk düşündük. Geçen sezon U-21 takımımızı şampiyon yapmış çocuklarımızın başında olan Turhan Şen’i uygun gördük. Kendisi de seve seve kabule etti, -Ben bu çocuklarla şampiyon oldum- dedi. Devre arasında Side’de 29 Aralık–6 Ocak tarihlerinde kamp yapacağız. Ara transfer döneminde takımımıza takviyeler olacak. İki gurbetçi oyuncu ile görüşüyoruz’ diye konuştu. Yeşil Bursa’nın yeni hocası Turhan Şen de, ‘Ali Ay ve Cem Öztürk başkanlarımıza bizleri bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. 2 maçı atlatıp devre arasında da daha iyi çalışıp takımımızı ilk 5’e sokmak ve play-off oynamak istiyoruz’ diye konuştu.

 

Dün yapılan antrenman öncesi Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ve Teknik Direktör Turhan Şen futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Turhan Şen’in yardımcılıklarını Fazlı Tan ve Bülent Eray, kaleci antrenörlüğünü ise Rıza Yurtseven oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X