Pilot siftah yaptı: 1-0

Ligin ilk 4 haftasında galibiyet alamayan Yeşil Bursa, Anadolu Bağcılar’ı tek golle geçti ve ilk 3 puanını aldı.

Pilot siftah yaptı: 1-0

RECAİ UYSAL

 

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk 4 haftadan galibiyet çıkaramayan Yeşil Bursa evinde Anadolu Bağcılar’ı 1-0 yenerek ilk 3 puanını aldı. Sezon başından bu yana istediği sonuçları alamayan Bursaspor’un pilot takımı aradığı galibiyete Anadolu Bağcılar karşısında ulaştı. 

 

İlk yarısında iki ekibin de vasat bir görüntü sergilediği mücadelenin ikinci devresinde  bulduğu golle galibiyete ulaşan yeşil beyazlılar, ilk 3 puanını aldı. Mücadelenin ilk yarısında pozisyon üretmekte zorlanan Yeşil Bursa, Berat Jonathan ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

 

FATİH BİTİRDİ

Pilot takım, karşılaşmanın ikinci yarısına ise istekli başladı. Bu devrenin başında rakip kalede net fırsatlar yakalayan yeşil beyazlılar, kaleci Burak’ı geçmeyi başaramadı. Ancak, mücadelenin 62. dakikasında pilot takım üstünlüğü yakaladı. Bu dakikada gelişen atakta topu filelerle buluşturan Fatih Çakır, Yeşil Bursa’yı 1-0 öne geçirdi. Kalan bölümde de fırsatlar yakalayan pilot takım kalesini de gole kapattı ve karşılaşmadan 1-0 üstün ayrılarak 5. haftada galibiyetle tanıştı.

STAT: Minareliçavuş

HAKEMLER: Mehmet Güngör (**) Rahman Kalyoncu (**) Şefik Öner (**)

GOL: Dk. 62 Fatih Çakır

SARI KARTLAR: Kağan, Uğur, Berat (A. Bağcılar), Ömer Gür (Yeşil Bursa)

YEŞİL BURSA: Ömürcan (**) Ekrem (**) Mehmet (**) Bekir Ozan (**) (Dk. 73 Yücel *) Berat Jonathan (**) İsmail Can (**) (Dk. 54 Mustafa Emre *) Ozan Karabacak (**) (Dk. 58 Ömer Gökali *) Mertcan (**) Furkan Emre (**) Ömer Gür (**) Fatih (***)

ANADOLU BAĞCILAR: Burak (**) Berat (**) Kerem (**) (Dk. 60 Bertuğ *) Zeynel (**) (Dk. 60 Murat *) Ömür (*) (Dk. 73 Uğur *) Emre (*) Kağan (*) Gökhan (**) Güney (*) Salih (**) Sezer (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X