Pilot tepetaklak: 0-1

Yeşil Bursa deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor’a tek golle boyun eğerken üst üste 3. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve rakibine sahasında ilk kez kazanma mutluluğu yaşattı.

Pilot tepetaklak: 0-1

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, dün oynanan 12. hafta mücadelesinde deplasmanda Batman Petrolspor’a 1-0 mağlup oldu. 

 

Yeşil beyazlıların 43’te Mertcan ile bulduğu kafa golü ise yan hakemin elle ağlara gönderildiğini belirterek geçersiz sayıldı. Bu sezon daha önce evinde oynadığı hiç bir maçtan galibiyet çıkartamayan Batman temsilcisine 3 puanı getiren golü 61’de Ramazan Kaya attı. Pilot ekip yediği golden sonra bir reaksiyon gösterdi ancak atakları sonuçsuz kaldı. Bu mağlubiyetin ardından Yeşil Bursa 13 puanda kalarak düşme hattının sadece 4 puan üstünde 12. sıraya geriledi.

STAT: Batman 16 Mayıs

HAKEMLER: Hidayet Yasir Çimen (**), Muhammed Yıldız (**), Emre Doğu (**)

GOL: Dk.61 Ramazan Kaya (Batman P.)

SARI KARTLAR: Taner, Mustafa (Batman P.)

BATMAN PETROL: Süleyman (***), Taner (***), Sezgin (**)(Dk.83 Cihan), Ensar (**), Atilla (**), Gökhan (**), Burak (**), Müslüm (**), Mustafa (**), Ramazan Kaya (***), Ramazan Özkabak (**)(Dk.82 Serhat)

YEŞİL BURSA: Volkan (**), Kadir (**), Kenan (**), Mehmet (**), Ekrem (*)(Dk.30 Emre Can **), İbrahim (*)(Dk.64 Sedat *), Mertcan (**), Yunus (*)(Dk.78 Semih *), Utku (**), Tugay (**), Salih (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X