Pilot uçuşa hazırlanıyor

Ahmet Suphi Evke yönetiminde lige hazırlanan Yeşil Bursa moral depoladı. Çalışmalarını yoğun bir şekilde Vakıfköy’de gerçekleştiren Yeşil Bursa, Saitabat Köyü’ndeki Şalale Dere Park’ta düzenlenen organizasyonla keyifli bir akşam yemeği yedi.

Pilot uçuşa hazırlanıyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, önceki akşam Saitabat’taki Şalale Dere Park’ta düzenlenen organizasyonla güzel bir akşam geçirdi. Bursaspor yöneticisi Ahmet Eraslan’ın sahibi olduğu mekanda verdiği yemeğe pilot takımın 27 futbolcusuyla birlikte Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, menajer Fatih Çayla, kaleci antrenörü Necati Pala, AR-GE ve rakip izleme antrenörü Ergün Işık ve basın mensupları katıldı.

DEVAMLILIK SAĞLAYACAĞIZ

Yeşil Bursa’nın Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada böyle organizasyonların süreceğini söyledi. Evke, “Bizi burada ağırlayan yöneticimiz Ahmet Eraslan’a çok teşekkür ediyorum. Takım olmamız ve beraber zaman geçirmemiz için böyle organizasyonları hep düzenleyeceğiz. Takımımızın durumu şu an çok iyi gidiyor. Gelecek için gerçekten ümit veriyoruz. Önceki gün oynadığımız Orhangazispor karşısında çok güzel işler yaptık. Genç bir takım olduğumuz için şu an tek sorun devamlılık. Onu da halledince çok iyi bir Yeşil Bursa ortaya çıkacak” diye konuştu.

A TAKIMA GEÇİŞ NOKTASI

24-25 kişiyi bir araya getirerek yeni bir takım oluşturmanın zorluklarını yaşadıklarını dile getiren Evke şöyle devam etti: “Öncelikli hedefimiz profesyonel lig deneyimi yaşamış futbolcuları A takıma yetiştirebilmek. Bursa futboluna heyecan yaratan ve iyi futbol oynayan bir takım izletmek istiyoruz. Akademi liglerinden gelen futbolcuların ilk durağı Yeşil Bursa olacak ve ondan sonra gösterecekleri performans ile Bursaspor A takımına çıkacaklar. Yatırım yapılacak olan genç oyuncularda Yeşil Bursa’da gözlemlenecek ve gelişim gösterirlerse Bursaspor A Takımına gidecekler.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X