Pilot umut saçtı: 1-1

Yeşil Beyazlılar daha önce Bursaspor’u 1-0, Karacabey Belediyespor’u 5-0 ile geçen Bandırmaspor karşısında başa baş bir mücadele ortaya koyarak sahadan beraberlikle ayrıldı.

Pilot umut saçtı: 1-1

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta üst sıraları hedefleyen Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, dün hazırlık maçında karşılaştığı PTT 1.Lig ekibi Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Yeşil beyazlıların lig maçlarını oynayacağı Minareli Çavuş Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Yeşil Bursa Başkanı Şükrü Çekmişoğlu, Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan, Bursa Nilüferspor Başkanı Ahmet Balaban, Orhangazispor eski başkanı Recep Alemlar ile yaklaşık 100 kadar taraftar takip etti.

OYUN ÜMİT VERDİ

 

Daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Bursaspor’u 1-0, Karacabey Belediyespor’u 5-0 yenen Bandırmaspor, 41. dakikada Mahir’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Maça etkisiz başlayan Nevzat Dinçbudak yönetimindeki yeşil beyazlılar ikinci yarıda kendine gelerek 89’da Onur Ay Köse’nin golüyle durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken özellikle geçen sene Bursaspor A takımında boy gösteren Furkan Emre Ünver ile U-21 takımının yıldızlarından Sedat Dursun etkili bir performans ortaya koydu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X