Pilot yanıyor! 2-0

Yeşil Bursa, deplasmanda Silivrispor’a yenilerek durumunu zora soktu.

Pilot yanıyor! 2-0

45. dakikada Berat Jonathan Ustabaşı kırmızı kart gördü. Yeşil beyazlılar ikinci yarıda 66’da İbrahim Fatih Dilek ve 70’de Aykut Sevim’in gollerine engel olamayarak ateş hattına iyice yaklaştı.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Pilot takım Yeşil Bursa, deplasmanda Silivrispor’a 2-0 mağlup olarak kendini ateşe attı.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Bu yarıda cılız ataklarla gol arayan temsilcimiz bunda başarılı olamadı ve devre golsüz eşitlikle sona erdi. İlk yarının son dakikasında takımın formda ismi Berat Jonathan Ustabaşı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Çarşamba Batman Petrol

Mücadelenin ikinci yarısında 10 kişi kalan Yeşil Bursa skoru korumak için savunma yapsada Silivrispor ataklarını savuşturmakta etkili olamadı. Yeşil beyazlılar, Silivrispor’un 66. dakikada İbrahim Fatih Dilek ve 70.dakikada Aykut Sevim’in gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Yeşil Bursa 28 puanda kalarak ateş hattında yer aldı. Temsilcimiz ligin 29.haftasında Çarşamba günü 15.00’da Batman Petrolspor’u konuk edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X