Pilot’a 37’lik delikanlı!

Bekir Ozan Has, Fatih çakır, Samet Taş, Metehan Çakal ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar, Pendikspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Halil Karataş’ı kadroya katmaya hazırlanıyor. 

Pilot’a 37’lik delikanlı!

3. Lig 2.Grup’ta 12 puanla küme düşme hattında 16. sırada yer alan Pilot Takım Yeşil Bursa’da ligin ikinci yarı öncesinde adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. 

Kadrosundan Bekir Ozan Has, Fatih Çakır, Metehan Çakal ve Samet Taş ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar, bir tek Karacabey Birlikspor’dan Uğur Aktaş’ı transfer edebildi. Ligde kalmak için kadrosunu güçlendirmek isteyen Yeşil Bursa ilginç bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. 

12 golü var

Yeşil beyazlılar, 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Pendikspor’da forma giyen 37 yaşındaki sağ kanta oyuncusu Halil Karataş’ı kadroya katmayı planlıyor. Bu sezon sadece 7 maçta 435 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu son 10 maçta ise sadece 13 dakika süre aldı. 

Halil Karataş’ın kariyerinde ise sadece 12 gol olması ise dikkat çekti. 37 yaşındaki kanat oyuncusu, Hatayspor, Altay, Fethiyespor, Gümüşhane, Turgutlu, Tokastspor, Aytemiz Alanyaspor ve Pendik formaları giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X