Pilot’a 4 şampiyon

Yeşil Bursa, geçen senenin U-21 Süper Ligi ve Süper Kupa şampiyonu Bursaspor’dan Murat Erata, Burak Aydın, Ekrem Kılıç ve Yunus Öz’ü kadrosuna kattı.

Pilot’a 4 şampiyon

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk isteyen takımı Yeşil Bursa’da transfer çalışmaları başladı. Yeşil beyazlılar geçen sezonunun U-21 Süper Ligi ve Süper Kupa şampiyonu Bursaspor U-21 takımından stoperler Murat Erata, Burak Aydın, sağ bek Ekrem Kılıç ve orta saha Yunus Öz’ü renklerine bağladı. Altyaş liglerinde başarıyla mücadele eden 4 oyuncu, Yeşil Bursa ile profesyonel olacak.

6-7 İSİM SIKINTILI

Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’ın göreve gelmesiyle yoğun bir çalışma içine girdiği Yeşil Bursa’nın öncelikle geçen sezon kadrosunda bulunan isimlerle anlaşmaya çalışıyor. Bursaspor’un kaleci Muhammed Şengezer haricinde pilot takımdan hiç bir oyuncuyu A takım hazırlık kampına davet etmedi. Yeşil beyazlıların birçok isimle anlaştığı ancak 6-7 oyuncuyla sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X