Pilot’a Almacı forvet

Yeşil Bursa, Karagümrük’ün golcüsü Güngör Kaya’yı renklerine bağladı.

Pilot’a Almacı forvet

Santrafor sorununu gurbetçi oyuncuyla çözen yeşil beyazlılar, Sivas Belediyespor’dan Mehmet Fatih Ayık’ı da kiralık olarak kadrosuna kattı. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan ‘9-10 maç kazanmaktan başka çaremiz yok’ dedi. 

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da işler iyi gitmiyor. Ligin ikinci yarısı öncesi kadrosunu büyük oranda değiştiren ancak ikinci yarının startında Turgutluspor’a mağlup olan yeşil beyazlılar dün bir takviye daha yaptı. Yeşil Bursa, santrafor sorununu son olarak Karagümrük’te forma giyen Güngör Kaya ile çözdü. Altyapısı Almanya olan 28 yaşındaki futbolcu dün ilk çalışmasına çıktı. 

MAÇLAR FİNAL NİTELİĞİNDE

Bu arada Yeşil Bursa, Sivas Belediyespor’dan Mehmet Fatih Ayık’la da anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki oyuncuyla kiralık olarak sözleşme imzalandı. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, 1-0 mağlup oldukları Turgutluspor karşısında iyi izler verdiklerini fakat mağlup olduklarını belirtti. Kümede kalmak için final niteliğinde maçlara çıkacaklarını ifade eden Beyhan Hoca şöyle konuştu: 

1 GALİBİYETE BAKAR

‘Turgutluspor karşısındaki skora çok üzüldüm. Takım fena değildi. Ancak tempoyu bir türlü yükseltemedik. Artık bizim için her puanın önemi var. Yapılan transferlerden çok memnunum. Hepsi taktı verecek isimler. Bütün iş 1 galibiyete bakıyor. Kazanırsak mutlaka gerisi gelecektir. Kümede kalmak için 9-10 maç mutlaka kazanmamız gerekiyor. Ben ümidimi kaybetmedim. Oyuncularım da aynı şekilde. Biz başaracağımıza inanıyoruz. Bu hafta 1461 Trabzon karşısında istediğimizi alacağımıza inanıyorum’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X