Pilot’ta 3 ayrılık!

Bugün Side’de kampa girecek Yeşil Bursa’da Salih Ayaz, Kemal Ata ve Onuray Köse’ye takım bulmaları iletilirken, Bünyamin Kasal ve İsmail Can için Hamza hocanın kararı bekleniyor.

Pilot’ta 3 ayrılık!

TOLGA ÖZTAŞ

3. Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı 19 puanla 12. sırada tamamlayan Yeşil Bursa, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Side’de kampa giriyor.

Yılbaşı izni yapmayacak ve 6 Ocak’a kadar Delux Hotel’de konaklayacak yeşil beyazlılarda transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Bursaspor’a giden Kadir Turhan, Mehmet Kalkan ile Tugay Meşekoparan pilot takıma geri dönerken Salih Ayaz, Kemal Ata ve Onuray Köse’ye ise takım bulmaları söylendi. Yeşil Bursa ayrıca Bünyamin Kasal ve İsmail Can için de bugün Bursaspor’un oynanacağı Aydın 1923 maçının ardından Hamza hocanın vereceği kararı bekliyor.

SANTRAFOR İSTİYOR

Side kampı öncesi OLAY Spor’a konuşan Yeşil Bursa Teknik Direktör Turhan Şen, ‘Güzel bir kamp geçirmek istiyoruz. Rakipler yarın belli olmak üzere 2 hazırlık maçı yapacağız. Katkı sağlamadığını düşündüğümüz 3 isimle yolları ayırma kararı aldık. Geçen sene U-21’den çalıştığım Bünyamin ve İsmail’in aramıza katılacağını düşünüyoruz. Takımda zaten savunma ve orta saha olarak bir sorun yok. Sadece santrafor transferi istiyoruz. Türkiye’den görüştüğümüz isimler var. Ayrıca 2-3 gurbetçi ile de temas halindeyiz. En kısa sürede transferi noktalamak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X