Pilot’ta sular duruldu

Maddi sorunlar nedeniyle boykot kararı alan yeşil beyazlılar, Başkan Recep Bölükbaşı’nın verdiği sözler üzerine dün Vakıfköy’de antrenmana çıktı.

Pilot’ta sular duruldu

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da yaşanan kriz yapılan görüşmeler sonunda tatlığa bağlandı.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle önceki gün bir araya gelen futbolcular, verilen sözler sonrası dün Vakıfköy’de antrenmana çıktı. Paradan çok ilgisizlikten yakınan yeşil beyazlı futbolcular, bugün oynanacak Halide Edip Adıvarspor maçından sonra sonra sezonun tamamlanacağını ve kendilerine sahip çıkılmasını beklediklerini söylediler. 

Vakıfköy’ü isteriz

OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan takım kaptanları Mehmet Ayaz ve Koray Öztürk, yaşanan sıkıntıları anlattı. İlk olarak söz alan Mehmet Ayaz, ‘Bizim takımımızda çoğu kişi Bursalı ve Bursaspor’lu. O yüzden biz maddi konuları sıkıntı yapmıyoruz. Ancak bizimle hiç kimse ilgilenmiyor. Nilüfer’de olan tesislerimiz çok eksik. Resmen yemek yiyeceğimiz ve yatacak yerimiz yok. Bunlar bizi bu sene çok zorladı’ dedi. 2. Kaptan Koray Öztürk de, ‘Sezon başından bu yana yalnız bırakıldık. Ancak seneye burada kalırsak ve Vakıfköy’e yerleşirsek her şey farklı olabilir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X