Pilot’ta yeni dönem

Yeşil Bursa’da teknik direktörlüğe Ahmet Suphi Evke getirilirken, hedef şampiyonluk değil Bursaspor’a oyuncu yetiştirmek olarak belirlendi.

Pilot’ta yeni dönem

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktörlüğe Ahmet Suphi Evke getirildi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve Yeşil Bursa Başkanı Kemal Güler katıldı.

Başkan Kemal Güler hedeflerinin oyuncu yetiştirmek olduğunu belirterek, “Yeşil Bursa bizim için altyapı takımlarımızla A Takımımız arasında köprü vazifesinde olacaktır. Ahmet Suphi Evke yıllarca Bursaspor’da futbol oynadı ve Bursaspor’un birçok organında görev yaptı. Hedefimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi bir üst lige çıkmak değil. Altyapıdan çıkan oyuncularımız A Takıma kazandırmak olacak” dedi.

YUVAMA GERİ DÖNDÜM

Pilot takımın yeni çalıştırıcısı Ahmet Suphi Evke ise şunları söyledi: “Yuvama geri döndüm diyebilirim. Böylesine önemli bir görevi bana verdikleri için öncelikle Kemal Güler başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllara göre hedefimiz daha da zorlaştı. Bursaspor’un omuzundaki yükü hafifletmek için var gücümüzle çalışcağız. Bir çok oyuncuyu elimizden kaçırdık. Burada oyuncuları tutup gelişimlerini tamamlayıp buradan A Takıma çıkmalarına sağlayacağız”

SAĞLAM EKİP

Pilot Takım Yeşil Bursa’nın yeni teknik ekibinde şu isimler yer alıyor: Teknik Direktör: Ahmet Suphi Evke, Menajer: Fatih Çayla, Yardımcı Antrenör: Türker Kırpar, Kaleci Antrenörü: Necati Pala, AR-GE ve İzleme Antrenörü: Ergün Işık, Medya İletişim ve Analiz: Coşkun Özdemir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X