Pilot’tan imza şov

Yarın Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasman maçıyla yeni sezona startı verecek olan yeşil beyazlılar Vakıfköy’de yaptığı törende dış transferde 7, iç transferde ise 15 isimle sözleşme imzaladı.

Pilot’tan imza şov

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde imza şov yaptı. 

 

Düzenlenen törende dış transferde 7, iç transferde ise 15 isimle sözleşme imzalandı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Yeşil Bursa Başkanı Kemal Güler ve Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke’nin de katılığı organizasyonda ilk olarak dış transferler Volkan Tercan, Bilal Hallaçlar, Mustafa Emre Can, Anıl Çetin, Kemal Ata, Zübeyir Erçoban ve Yasin Çelik, kendilerini Yeşil Bursa’ya bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

Bursaspor’dan 15 takviye

A Takıma oyuncu yetiştirmeyi hedefleyen Yeşil Bursa’ya en büyük takviye ise Timsah’ın altyapısından geldi. Tam 15 isim kiralık olarak pilot takımın kadrosuna dahil oldu. 

Yeşil beyazlı takım Muhammed Şengezer, Batıcan Aday, Mehmet Kalkan, Oğulcan Şahin, Kenan Uz, Emirhan Çolak, Mustafa Ün, Enes Ata, Mertcan Erdem, Semih Özen, Barış Sinan Üstün, Kadir Turhan, Tugay Meşekoparan, Çağrı Gülcü ve İbrahim Sürgülü’yü kiralık olarak renklerine kattı. İmza töreninde konuşan Başkan Kemal Güler, ‘Sakatlıksız bol başarılı bir yıl diliyorum’ dedi.

A takıma geçin

Yeni sezonun sakatlıksız ve başarılı bir şekilde geçmesi için yapılan kurban kesimi ve dualardan sonra açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, ‘Öncelikli hedefimiz buradaki genç oyuncularımızı A takıma yetiştirebilmek. Ama bu değil ki şampiyonluk hedeflemiyoruz. Tabii ki 2. Lig’e çıkarak Bursaspor’da oynamayı hak ettiğinizi bize kanıtlayacaksınız. Ben burada yatırım yaptığımız tüm sporcularımıza güveniyorum. İnşallah kazasız belasız güzel bir sezonla bizleri gururlandıracaksınız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X